Om Airintel

Airintel - Rätt data för smarta beslut

Airintel har drönare som möter de unika behoven inom sektorer såsom skogsbruk, jordbruk, industri och bygg. Genom att använda den senaste drönarteknologin tillhandahåller vi detaljerade flygfotografier och utför avancerade inspektioner, vilket säkerställer att vi samlar in rätt data så du kan ta smarta beslut.

Vi använder moderna drönare utrustade med högupplösta kameror för att garantera tydliga bilder.

Vi tar säkerheten på allvar och alla våra piloter är noggrant utbildade och certifierade enligt Transportstyrelsens och EASA:s regelverk, samt håller sig uppdaterade om gällande lagar och bestämmelser. Vårt försäkringsskydd säkerställer att varje uppdrag utförs med full säkerhet och överensstämmelse.

På Airintel är vi dedikerade till att förse ditt företag med data som du kan lita på, vilket möjliggör välgrundade och effektiva beslut. Låt oss visa hur våra skräddarsydda drönarlösningar kan transformera ditt sätt att arbeta och ge dig fördelar som förändrar spelreglerna.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att nå nya höjder och driva din verksamhet framåt med pålitlig information och högsta säkerhetsstandarder.

Airintel tillhandahåller tekniska lösningar och tjänster för insamling av data.

Frågor?

Oavsett om du är nyfiken på tjänster eller på drönare generell så är vi här för att svara på dina frågor.

Rulla till toppen